Sivuston ja tuotevalikoiman uudistus

Olemme pitäneet COVID-19 aikana hiljaiseloa, ja miettineet uudelleen, mitä tekisimme Löytönurkka-sivustolla. Luovuimme mobiilitarvikkeiden myynnistä jokin aika sitten, vaikka niitä vielä varastosta jokunen kappale löytyykin. Niistä osa tullaan laittamaan Huuto.net-palveluun myyntiin. Emme välttämättä laita niitä erikseen verkkokauppaamme.

Lisäksi tarkoituksena on myydä käsin tehtyjä artikkeleita, kuten villasukkia, lapasia ja pipoja. Tässä vain osa mainitaksemme. T-Mafia-verkkokaupan ylijäämistöä on myös tätä kautta myynnissä. Löytönurkka on nimensä veroisesti löytönurkka ja täältä voi löytää mitä vain!

PAINATUKSET

Täältä ostettuihin sileäpintaisiin (esim. T-paita) tekstiileihin on mahdollista saada yksivärinen painatus. Jos olet tällaisesta tuotteesta kiinnostunut niin meille voi laittaa viestiä.

Kiitos kun ostat suomalaiselta pienyrittäjältä!